Søk: 

NettbutikkHandlekurvVideoerTipsMin sideFirmakunde
Salg
Barneselskap
Emballasje
Farger spiselig
Former
Kakepynt
Litteratur
Marsipan og sukkerpasta
Nyttige ting
Næringsmidler, diverse
Papirformer
Servering
Smak
Utstikkere, pregere
Verktøy
Bryllup
Konfirmasjon
Dåp
Jul
Nyttår
Påske
Valentine
Halloween

 

Brukernavn (e-post)

 

 

Passord (max 8 tegn)

 

 

 Bli medlem



Baby-form på lager

En søt liten babyform i silikon til marsipan, sukkerpasta eller sjokolade.

Figuren er ca 6,5 cm lang. Du kan gjerne bruke marsipan, sukkerpasta, smeltet hvit, lys eller mørk sjokolade, stearin, gips - eller hva du måtte ønske.

Her er et par triks for å få fine og jevne figurer:

Marsipan og sukkerpasta (fondant):
Arbeid massen i hendene så den er myk og god og lett å forme.
Legg en passende klump som er mer enn nok til figuren oppi forypningen og bruk tomlene og press godt nedi fordypningene Sørg for at det kommer masse nedi alt som er av kriker og kroker.
Når fordypningen er godt dekket med masse, snu den på hodet med massen mot bordplata og press forsiktig.
Deretter snur du formen tilbake og forsiktig skjærer av det overskytende, slik at massen er kant-i-kant med silikonet.
Og så:Sett formen noen timer i kjøleskapet eller enda bedre; i fryseren slik at massen blir så hard som mulig. Da er den mye lettere å få ut av formen uten at den blir deformert.

Flytende masser:
Masser som er helt flytende så som smeltet sjokolade, smeltet stearin, gips eller såpe kan inneholde luftbobler.
Hell den flytende massen nesten opp til kanten av formen. Dunk den deretter forsiktig mot bordplata noen ganger, klem forsiktig på den og dunk litt i gjen.
Skrap forsiktig bort søl på oversiden av formen, om du har vært litt uheldig.
Har du brukt gips lar du formen stå på bordplaten til dagen etter (24-48 timer) før du prøver å få den ut av formen.
Andre flytende masser setter du i kjøleskapet eller fryseren så den blir hardest mulig .

Når massen er steinhard og du er helt sikker på at den er hard tvers igjennom, tar du tak langs kantene og drar litt i formen så silikonet løsner fra massen rundt hele. Deretter forsøker du å vrenge den harde massen ut av formen. Bruk gjerne bomullshansker for å unngå fingeravtrykk.

Bakeshop på Facebook


Du har ikke lagt noe i handlekurven din enda

Konfektverktøy til d...

Konfektkapsler i alu...

Cakedrum rund kakeun...

Profesjonell sjokola...

Profesjonell sjokola...

Profesjonell sjokola...

Pepperkakehus utstik...

Kaketopp bryllup kvi...

Rose utstikkersett, ...

Marsipan SVART, 2,5 ...

 

 

Adidas NMD wei? CLIMACOOL BOAT LACE COMPRAR ADIDAS ZX 750 Nike Air Max 2017 Colorway Nike Air Max Online Kaufen Nike Air Max Flyknit ár NIKE MERCURIAL SUPERFLY SOCCER CLEATS CRISTIANO RONALDO CR7 Moncler Soldes France Adidas ZX Flux Schuhe Nke Air Max 2017 Chaussure Nike LeBron James XIII 13